ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών που καλύπτουν όλο το κατασκευαστικό φάσμα. Δείτε τις παρακάτω.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Το κομμάτι της κατασκευής ακινήτων (είτε ιδιόκτητα με αγορά ή αντιπαροχή, είτε τρίτων) είναι ο κύριος άξονας στον οποίο δραστηριοποιείται η εταιρεία μας από το 1998. Αρχικά ξεκινάμε με τους απαραίτητους ελέγχους (νομικούς, πολεοδομικούς) του ακινήτου. Συνεχίζουμε  με την μελέτη και το σχεδιασμό του έργου και σε συνεργασία με κατάλληλα και έμπειρα συνεργεία προχωράμε στην υλοποίηση και την επίβλεψή του.

Πάντα σε συνεργασία με τον πελάτη, σας προτείνουμε καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά σε συνδυασμό με τις ανάγκες σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η ομάδα της gkc αναλαμβάνει  ανακαινίσεις τόσο κατοικιών όσο και επαγγελματικών/εμπορικών χώρων (με το κλειδί στο χέρι). Βασικός μας στόχος η υλοποίηση κάθε έργου με βάση των δικών σας αναγκών.

Σε συνεργασία μαζί σας,  μας παρουσιάζετε τις προτιμήσεις σας και εμείς σχεδιάζουμε προσφέροντας καινοτόμες ιδέες και κατασκευαστικές λύσεις πάνω στα δικά σας δεδομένα. Στην συνέχεια η ομάδα μας σε συνεργασία με τα εξειδικευμένα και έμπειρα συνεργεία μας, οργανώνουμε και συντονίζουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες ώστε να υλοποιηθεί το έργο σωστά και στο προκαθορισμένο χρόνο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΡΓΟΥ – ΕΠΙΒΛΕΨΗ

Μετά τον σχεδιασμό του έργου ακολουθεί η διαδικασία της κατασκευής ή ανακαίνισης . Στην κατασκευή/ανακαίνιση του έργου υπάρχει παράλληλα ένα από τα σπουδαιότερα στάδια αυτό της επίβλεψης των εργασιών. Η επίβλεψη του έργου γίνεται από εξειδικευμένους και έμπειρους μηχανικούς της εταιρείας μας με σκοπό να γίνει η σωστή και άρτια αποπεράτωση του έργου μέσα στο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα και στον συμφωνημένο προϋπολογισμό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ