Η Εταιρεία μας

Η εταιρεία μας είναι μια Τεχνική-Κατασκευαστική εταιρεία, με εξειδίκευση σε τεχνικά, κτιριακά έργα και στα έργα εξοικονόμησης ενέργειας, έχοντας ως κύριο στόχο της τον επαγγελματισμό, την αξιοπιστία και την ειλικρίνεια.

Στελεχωμένη από άρτια καταρτισμένους Μηχανικούς, Ενεργειακούς Επιθεωρητές & Τεχνικούς ,που διακρίνονται για την πολυετή εμπειρία σε κτιριακά – ηλεκτρομηχανολογικά έργα καθώς και στην ολοκληρωμένη διαχείριση έργων εξοικονόμησης ενέργειας, εξασφαλίζοντας εμπιστοσύνη.

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την μελέτη-επίβλεψη-κατασκευή προσφέροντας έτοιμες λύσεις “με το κλειδί στο χέρι”.

Με συνεχή έρευνα αγοράς προϊόντων και συσκευών και με την πολύχρονη εμπειρία άρτιων κατασκευών και ολοκληρωμένων εγκαταστάσεων εγγυάται για την ποιότητα των υλικών και της εργασίας. Τέλος, για την ορθή εφαρμογή της αρχιτεκτονικής, της στατικής και της ενεργειακής μελέτης, που θα σχεδιαστεί αποκλειστικά για τις ανάγκες και τις απαιτήσεις μιας νέας οικοδομής, θα επιληφθεί το έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο μας, με την επίβλεψη έμπειρου μηχανικού. Ο συγκεκριμένος μηχανικός εκτός από την επίβλεψη της εγκατάστασης, θα είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε απορία, αλλά και οποιοδήποτε άλλο τεχνικό θέμα σας απασχολεί.

Γιατί να επιλέξετε την GKC:

  1. Βασικά χαρακτηριστικά της εταιρείας μας είναι ο επαγγελματισμός, η αξιοπιστία ,η ειλικρίνεια και η τιμιότητα, όχι μόνο απέναντι στους πελάτες μας αλλά και απέναντι στους προμηθευτές και συνεργάτες μας.
  2. Εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας ότι όλα μας τα έργα γίνονται με σεβασμό στις πραγματικές τους ανάγκες.
  3. Σχεδιάζουμε χρονοδιάγραμμα έργου και δεσμευόμαστε στην ολοκλήρωση αυτού, σε συμφωνία πάντα με τους πελάτες μας.
  4. Το εργατικό δυναμικό της gkc θα εργασθεί έτσι ώστε να σχεδιάσει , να παρουσιάσει και να υλοποιήσει το έργο σας, με γνώμονα των δικών σας προδιαγραφών και αισθητικής.
  5. Οι συνεργαζόμενες εταιρείες και οι προμηθευτές μας θα μπορέσουν να σας προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υλικών, ώστε να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη σας.